DESPRE NOI

Echipa PLASTIC TOP ACTIV este tanara, dinamica, flexibila, mereu interesata in a face tot ceea ce este necesar pentru ca fiecare client să fie multumit si sa aibe siguranta unei investitii pe termen lung.

Relatiile de parteneriat construite atat cu furnizorii cat şi cu clienţii noştri sunt bazate pe angajare pe termen lung, incredere şi corectitudine, transparenta si suport.

Eforturile noastre sunt îndreptate continuu catre satisfacerea optima a cerintelor şi cresterea calitatii produselor si serviciilor oferite.

Seriozitatea, responsabilitatea şi orientarea spre performanţa sunt directiile noastre de acţiune în prezent si în viitor.

PLASTIC TOP ACTIV ofera o gama larga de produse si servicii flexibile.

Reprezentanţii PLASTIC TOP ACTIV urmaresc sa ofere produse şi servicii care sa raspunda cat mai corect si eficient cerintelor beneficiarilor sau sa gaseasca solutii pentru oricare situaţie speciala.

Respectul acordat neconditionat clientilor şi adaptarea rapida la cerinţele pietei, reprezinta aspecte ce caracterizeaza modul de lucru in cadrul companiei .

PUNCTE FORTE

Eforturile noastre sunt îndreptate continuu catre satisfacerea optima a cerintelor şi cresterea calitatii
produselor si serviciilor oferite.

PRETURI

Produsele noastre au preturi de producator nefiind intermediate de alte firme.

TRANSPORT

Transportul nu este o problema acesta putand fi asigurat de firma noastra.

GARANTIE

Produsele realizate de firma noastra cu montaj beneficiaza de garantie.

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Va invitam sa cititi cateva testimoniale din partea clientilor nostri, carora le multumim pe aceasta cale pentru increderea acordata.

Locatia noastra

Informatii contact

Email:

Magazin: 0737.125.613

Ne gasiti si aici

Urmareste-ne